Onze nieuwe 2020/21-routes in de winter, een seizoen rijk aan spannende de vakantie-mogelijkheden!

Na het opnieuw opstarten van onze cruiseactiviteiten in september met Costa Deliziosa en Costa Diadema hebben we onze routes van oktober 2020 tot maart 2021 aangepast doordat er geleidelijk steeds meer schepen weer in de vaart zullen komen. Dankzij nieuwe gezondheidsprocedures met betrekking tot alle aspecten van de cruise-ervaring en alle bestemmingen, zorgen we altijd voor maximale veiligheid aan boord en aan wal.

 

We zijn er trots op om de nieuwe routes voor de winter te kunnen introduceren!

In de komende dagen krijgt u de mogelijkheid om ze online te reserveren op onze website en bij reisagentschap.

 

 

De Milde Mediterranee

 

ITALIË, FRANKRIJK EN SPANJE

Aan de westelijke kant van de Middellandse Zee zal Costa Smeralda, het eerste sensationele vlaggenschip van het Italiaanse bedrijf dat door LNG wordt aangedreven, actief zijn vanaf 10 oktober 2020, op cruises van één week op basis van duurzaamheid en respect voor het milieu. De ideale manier om te genieten van de unieke sfeer in steden vol geschiedenis en cultuur, zoals Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Cagliari en Civitavecchia/Rome.

ONTDEK DE VERTREKKEN

 

 

Ons grote nieuws: Costa Firenze in West-Middellandse Zee


Voor het hele winterseizoen biedt Costa Firenze een gloednieuwe 7-daagse vaarroute in de Middellandse Zee aan, waaronder Savona, La Spezia, Napels, Valencia, Barcelona, Marseille.

Ontdek de vertrekken>>

 

GRIEKENLAND EN EGYPTE

Van 10 oktober 2020 tot december 2020 vertrekt Costa Deliziosa van Trieste op een week durende cruises om Griekse eilanden te bezoeken.

Vanaf november 2020 vaart Costa Diadema naar het oosten en biedt 14 dagen cruises van Savona naar Egypte en Griekenland.

ONTDEK DE VERTREKKEN

 

 

HERONTDEKKING VAN ITALIË

De reisroute van Costa Deliziosa voor de herontdekking van Italië is ook beschikbaar voor Europese inwoners* op 27 september en 4 oktober.

Een echt uitzonderlijke verscheidenheid aan voorstellen die ervaren worden tijdens een enkele 7-daagse vakantie: Triest, Bari, Brindisi, Corigliano-Rossano, Siracusa en Catania.

ONTDEK DE VERTREKKEN

 

CANARISCHE EILANDEN

 

 

DE IMMENSITEIT VAN DE ATLANTISCHE OCEAAN DOORGRONDEN

De Canarische Eilanden zijn altijd een populaire bestemming en maken deel uit van het Costa winter 2020/21-programma van cruises. Vanaf november 2020 neemt Costa Diadema haar gasten mee op een 12-daagse route op weg naar de Pilaren van Hercules. Deze reisroute zal worden afgewisseld met de route naar Egypte en Griekenland.

DE WERELDTOUR

 

BUITENGEWONE ERVARING

De World Cruise is ook bevestigd en vertrekt op 3 januari 2021 voor zijn dertiende editie. Een geweldig avontuur van de zee met Costa Deliziosa in 116 dagen, om door 3 oceanen te varen en vier continenten te ontdekken.

Geannuleerde cruise?

Costa Cruises heeft maatregelen genomen om de reiskantoren en de klanten die getroffen zijn door de wijzigingen te informeren over de mogelijkheid om een cruise uit te stellen dmv een kredietnota voor het bedrag van de cruise dat aan de maatschappij betaald is. Daarnaast hebben deze klanten recht op een boordkrediet van maximaal € 200, dat kan worden besteed aan excursies, verzorgingen en persoonlijke uitgaven.


Klik hier voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van deze kredietnota.

Het nieuwe beveiligingsprotocol

Van bemanning tot passagiers, van havenfaciliteiten tot schepen, van inscheping tot ontscheping, wij beschermen uw gezondheid en veiligheid, om u een rustige vakantie te garanderen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe lang is de voucher geldig?

De voucher is 18 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte en kan worden gebruikt bij elke nieuwe cruiseboeking.

Hoe gebruik ik de voucher?

Voor boekingen op onze website of www.costacruises.nl via ons Customer Relations Centre kunt u dit tegoed gebruiken door te bellen met 0900 0401276.
 Voor een boeking via een reisbureau kan de voucher alleen worden gebruikt bij het reisbureau waar de boeking is gemaakt. In alle gevallen is deze voucher op naam en niet overdraagbaar.

Wat gebeurt er als er een verschil is tussen het bedrag van de voucher en de prijs van de nieuwe cruise?

Als de prijs van uw nieuwe boeking hoger is dan het voucherbedrag, moet u het verschil tussen de twee bedragen betalen. Als de prijs van uw nieuwe boeking lager is dan het bedrag van de voucher, hebt u twee opties: u kunt deze gebruiken voor extra diensten gerelateerd aan de geboekte cruise, of u kunt deze gebruiken voor een toekomstige boeking, met het voorwaarde dat het geldig blijft gedurende 18 maanden vanaf de eerste uitgiftedatum.

Wat zijn de voorwaarden van het boordtegoed?

Deze aanbieding is geldig tot 30/11/20, alleen voor de eerste twee volwassenen per hut, in de vorm van een boordtegoed van 100 euro per persoon, voor een reisuitstel met behulp van bovengenoemde voucher om een cruise te boeken die uiterlijk november 2021 vertrekt. Het boordtegoed kan aan boord worden besteed voor excursies aan wal, diensten en persoonlijke kosten en uitgaven, exclusief verzekering en pakket aan boord. Niet-overdraagbaar en niet-terugbetaalbaar krediet.

* In september zijn de eerste drie vertrekkende cruises van Costa Deliziosa (6, 13 en 20 september) en van Costa Diadema (19 september) voorbehouden aan gasten die in Italië woonachtig zijn. Met ingang van 27 september 2020 zijn de cruises ook te koop voor inwoners van de Europese landen die zijn opgenomen in bijlage 20 van het Italiaanse presidentiële decreet van 7 september, lijst A en lijst B, namelijk: Oostenrijk, België, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, de Tsjechische Republiek, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Hongarije, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Indien nieuwe overheidsbesluiten of -bepalingen over het onderwerp worden uitgegeven, zal Costa haar voorschriften onmiddellijk aanpassen en haar klanten informeren.