Geniet Van Het Uitzicht Dat U Mist

Uw volgende cruise zal onvergetelijk zijn... Inderdaad, u zult het beleven met het uitzicht dat u mist, het uitzicht op de zee!

Ontdek de Middellandse Zee of onze exotische bestemmingen in Total Comfort en krijg een balkonhut voor de prijs van een binnenhut!¹

Bovendien kunt u uw cruise zonder kosten uitstellen tot 48 uur voor vertrek.²

Om te genieten van dit geweldige aanbod hoeft u alleen maar deel uit te maken van onze CostaClub.
Bent u nog geen lid? Schrijf u dan nu in! Het is tijd om te genieten van de vakantie die u mist.

Uw balkonhut...zeezicht

Italië, Spanje en de Balearen

Van Marseille, Nice/Savona, Genua, Barcelona,
8 dagen/7 nachten

Italië, Griekenland en Kroatië

Van Venetië, 8 dagen/7 nachten

Heilig land en Istanbul

Van Marseille of Nice/Savona, 11 dagen/10 nachten

Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten

Van Dubai, 8 dagen/7 nachten

Caribisch gebied

Van Guadeloupe, 8 dagen/7 nachten

Bied voorwaarden:

Aanbod geldig op alle reserveringen die gemaakt zijn tussen 17 juni en 31 augustus 2020, voor een upgrade naar een balkonhut aan de prijs van een binnenhut. De upgrade gaat niet automatisch, u moet een balkonhut kiezen en de prijs wordt automatisch aangepast op het moment van de boeking. In geval van een online reservering op onze website, wordt u gevraagd in te loggen met uw Costa Club ID of lid te worden van de Costa Club om toegang te krijgen tot de promotie. Aanbod voorbehouden aan de leden van de Costa Club en aan allen die lid worden van de Costa Club (Costa Ambra), uitsluitend geldig op Total Comfort tarieven en op een brede selectie van cruises, met vertrek tussen 28/11/2020 en 23/5/2021. Voor het Caribisch gebied is dit aanbod uitsluitend van toepassing bij het boeken van een flight+cruise package. Dit aanbod kan alleen worden gecombineerd met Costa Club Privilege Data en Premium Vouchers. De promotie is afhankelijk van beschikbaarheid van de balkonhutten voor elke vertrekdatum en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken voor het einde van de promotieperiode.

Voor alle nieuwe individuele boekingen gemaakt tussen 17 juni en 31 augustus 2020 tegen Total Comfort, Basic, Deluxe tarieven, zal Costa u de door Costa ontvangen nettoprijs kostenloos crediteren, uitsluitend voor het maritieme gedeelte van de cruise, inclusief drankjes, in het geval dat een uitstelverzoek niet later dan 48 uur voor de vertrekdatum van de cruise in kwestie gedaan wordt. Het uitstel is van toepassing op een brede selectie van cruises, met vertrek voor 31/05/2021, en met uitzondering van de Round the World-cruises (volledige cruise en segmenten). De mogelijke vluchten, verzekeringen en andere speciale diensten zijn uitgesloten van het bedrag van de creditnota. De creditnota is 12 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte.