EMIRATEN OF MIDDELLANDSE ZEE ?

Begin met het plannen van uw winter cruise, kies een van onze top cruises in de Emiraten of Middellandse Zee en krijg een speciale prijs tot 50% korting. En als u van gedachten verandert, gratis annulering binnen 15 dagen voor vertrek is inbegrepen.
Haast u!

Promotie geldig voor boekingen gemaakt van 16 juni 2021 tot 19 oktober 2021.

Ontdek Emiraten met het nieuwste schip van de vloot: Costa Firenze

Trek naar Dubai en ontdek de schoonheid van Arabische muziek en dans tussen de charme van de woestijn, met zijn eeuwenoude tradities, en het futuristische landschap van glanzende wolkenkrabbers.

Ontdek de beste Middellandse Zee met Costa

Middellandse Zee cruise met Costa biedt complete routes om historische havens en landschappen van tijdloze charme te ontdekken, met een bezoek aan plaatsen waar oude volkeren door de eeuwen heen tot bloei zijn gekomen.

Voorwaarden van de aanbieding

Promotie geldig in alle tarieven, in alle programma's voor afvaarten van 01 september tot 31 mei. Costa World Cruises en Costa Luminosa Grand Cruises januari/februari vertrek 2022 zijn uitgesloten Servicekosten niet inbegrepen (€10/nacht per volwassene, €5/nacht kinderen, onder de 4 jaar gratis).

Van 01 september €11/nacht per volwassene, €5,50/nacht kinderen, onder de 4 jaar gratis.

 

Promotie is geldig voor boekingen gemaakt van 16 juni 2021 tot 19 oktober 2021 - Costa World Cruises en Costa Luminosa Grand Cruises januari/februari vertrek 2022 zijn uitgesloten

 

In geval van een verzoek tot annulering van de reservering tot 15 dagen voor vertrek, zal de penelty naar nul worden gebracht voor vertrek binnen 31 mai 2022.