We zijn opnieuw uitgevaren op 1 mei

Het langverwachte moment is aangebroken: de Costa Smeralda is op 1 mei opnieuw uitgevaren vanuit Savona. Een emotioneel moment dat de herstart van de vakantie op zee inluidt. Wees klaar om in te schepen.

 

Vertrek met een gerust hart op zee

 


Promo balkon cabine

Wat is er ontspannender dan uitzicht op zee? Profiteer van onze balkonhut aanbieding voor de prijs van een buitenhut met volpension en onbeperkt drankjes. Geldig tot 31 mei in het Total Comfort-tarief voor vertrek tot 31 maart 2022.


Gratis annulering

U kunt tot 15 dagen voor vertrek kosteloos annuleren en van gedachten veranderen. Wij sturen u een voucher om een volgende cruise te boeken of, als u dat liever doet, krijgt u uw geld terug 1.


Uw gezondheid komt op de eerste plaats

In samenwerking met een groep onafhankelijke wetenschappelijke deskundigen heeft ons gezondheids- en veiligheidsteam een gezondheidsprotocol opgesteld om u gemoedsrust te garanderen en van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

 

 

Een speciale boodschap van onze Directeur Generaal

"Deze herstart is een moment van intense emotie, dat ik met u wilde delen en alle teams sluiten zich bij mij aan om u hartelijk te danken voor uw loyaliteit en uw geduld."

Nieuwe reisroutes voor 2022 en 2023

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de verkoop nu open is voor alle afvaarten tot mei 2023.

Al de schoonheid van de Middellandse Zee

Trakteer uzelf op een cruise deze zomer en profiteer van onze aanbieding met een balkonhut tegen een uitzonderlijke prijs

Westelijk Middellandse-Zeegebied

Heeft u ons vlaggenschip, de Costa Smeralda, al ontdekt? Italië, Spanje en de Balearen. Vergezel hen aan boord van dit prachtige schip.

Italië en Malta

8 dagen om het beste van Italië en Valletta te ontdekken aan boord van de Costa Firenze, de nieuwste aanwinst van onze vloot. Een reis gewijd aan de Italiaanse Renaissance.

Ontdekking van Griekenland

Een reis door de geschiedenis van de oostelijke Middellandse Zee aan boord van de Costa Luminosa wacht op u

Reizen tussen de eilanden

Maak je klaar om 2 dagen van Mykonos te genieten met deze speciale route.

Onze nieuwe schepen zijn klaar om u te verwelkomen

Ontdek de Costa Smeralda

Een schip met een uniek ontwerp. Embleem van verantwoorde en steeds duurzamere innovatie.

Ontdek de Costa Firenze

Innovatief en elegant, net als de stad Florence. Dit is het schip geïnspireerd door de Italiaanse Renaissance.

Kies uw cruise

Selecteer het schip, kies wanneer u wilt vertrekken: uw cruise begint nu.

1 Voor alle nieuwe individuele boekingen gemaakt tussen 29 september en 30 april 2021, ongeacht het tarief (Basic, Total Comfort, Deluxe), staat Costa u toe om uw cruise uit te stellen of te annuleren tot 15 dagen voor de vertrekdatum van de desbetreffende cruise, zonder kosten. In geval van annulering zal Costa u een tegoedbon aanbieden (gelijk aan het netto bedrag dat u reeds aan Costa betaald heeft, uitsluitend voor het maritieme gedeelte van de cruise, inclusief drankjes) of een contante terugbetaling. Van toepassing op een breed scala van cruises met vertrek voor 31/03/2022, met uitzondering van Round the World cruises (volledig en segmenten) en Grand Cruises aan boord van Costa Luminosa. Het bedrag van de creditnota of terugbetaling omvat niet de vluchten, verzekeringen en andere speciale diensten. Het krediet is geldig gedurende 12 maanden vanaf de datum van afgifte.