De achtergrond van uw Mediterraanse cruise is een dicht netwerk van geschiedenis en mythe, legendarische plaatsen en iconische toeristische bestemmingen. Het avontuur van de beschaving begon hier, omgeven door de Griekse Eilanden en de Straat van Gibraltar, waar de golven als juwelen in de nabijheid van schitterende landschappen deinen.

Het heldere, koude, scherpe licht vergezelt ons tijdens onze cruise naar Noord-Europa. Beleef een unieke ervaring te midden van ijsbergen, waar de gletsjers langs de zee en kleine, kleurrijke dorpen ons als in een sprookje verwelkomen.

Zee, stranden en ontspanning aan wal en aan boord, lokale muziekoptredens en het aroma van gerechten uit het Caribisch gebied. We gaan richting ‘Schateiland’, boordevol humor en met een stralende zon.

We richten ons kompas naar Dubai en ontdekken de schoonheid van de Arabische muziek en dans tussen de charme van de woestijn met zijn eeuwenoude tradities en het futuristische landschap van blinkende wolkenkrabbers.

De Latijns-Amerikaanse ritmes hebben ons in hun greep wanneer we aan wal gaan en volgen ons aan boord waar u lokale artiesten en heerlijk eten vindt dat u kunt proeven in recepten bereid door onze chef-kok. 

Als u een transatlantische cruise maakt, weet u al dat u niet alleen een toerist bent, maar dat u de routes nareist van de oude kruisvaarders met de geest van een hedendaagse Columbus, waarbij u nieuwe en exotische werelden ontdekt. 

Eilanden, landengtes, grotten, fjorden, havens, in een unieke reiservaring die zichzelf dagelijks vernieuwt gedurende ruim drie maanden. Wees de ster van een geweldige reis rond de wereld, die vijf continenten aandoet.