Caribisch gebied

Zee, stranden en ontspanning aan wal en aan boord, lokale muziekoptredens en het aroma van gerechten uit het Caribisch gebied. We gaan richting ‘Schateiland’, boordevol humor en met een stralende zon.

De fascinatie van deze plaatsen is een regenboog aan kleuren waar het blauw van de zee, het helderblauw van de hemel, en de oneindige variëteit aan bruin, oker en groene cacao-, koffie- en specerijenplantages zijn vermengd in een adembenemende omgeving. De steden die u zult passeren tijdens een Caribische cruise zijn levendig, vol muziek en geuren, terwijl de natuur, de enige meester van deze eilanden, u in staat stelt te genieten van exotische dieren en kleurrijke mozaïeken van bloemen en fruit verlicht door de zon. Hier vindt de zee zijn weerklank in elke hoek, de oude herinnering van piratenverhalen en het ritme van verre muziek die doet denken aan het verre Afrika, dat door de eeuwen heen anders is geworden. Van de Antillen tot de Dominicaanse Republiek, van de Bahama's tot Barbados: met Costa Cruises ontdekt u het beste van het Caribisch gebied.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our Caribbean cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

Aanbevolen havens

Catalina Island

Op Catalina Island is er een privéstrand uitsluitend gereserveerd voor passagiers van Costa Cruises en alleen bereikbaar met roeibootje omdat motoren en lawaai hier verboden zijn. Wat een oase!

Dominica

In Roseau vindt u een indrukwekkende verscheidenheid aan bananen en ander tropisch fruit. Of misschien ziet u wel walvissen of dolfijnen.

Martinique

Op het strand van Salines kunt u snorkelen tussen kleurrijke vissen. Tegen de tijd dat we Martinique moeten verlaten, zullen we klagen als verwende kinderen.

Guadeloupe

De twee eilanden Basse-Terre en Grande-Terre, gescheiden door een kleine natuurlijke landengte, vormen Guadeloupe, waar we met onze Costa Cruise voor anker gaan in de Kleine Antillen.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.