Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten

We richten ons kompas naar Dubai en ontdekken de schoonheid van de Arabische muziek en dans tussen de charme van de woestijn met zijn eeuwenoude tradities en het futuristische landschap van blinkende wolkenkrabbers.

Elk huis en elke straat die zich in het woestijnzand bevindt, is met grote nauwkeurigheid opgebouwd vanuit de verstikkende aanwezigheid van het zand. Dat is waarom in de VAE alles is gericht op grootsheid, buitensporigheid en verbijstering. Prachtige moskeeën, een van de hoogste wolkenkrabbers ter wereld, hotels met meer sterren dan het heelal, pretparken uit het Guinness Book of Records. Dit is een land waar, tegen de achtergrond van een ruwe en lastige natuur om in te leven, er geen gebrek is aan luxe, schoonheid, winkels en vooral zee om geweldige duiken te maken. Een emotie die niet mag ontbreken tijdens onze cruise in Dubai is het beleven van het invallen van de duisternis, zo zwart als duizend nachten, maar vol sterren, vrede en immense schoonheid.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our UAE cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

BLACK FRIDAY DAYS

Niet te geloven:
uw cruise vanaf 489€

PROMO Special All-Inclusive

Reis all-inclusive en bespaar tot € 500 per hut.

Aanbevolen havens

Abu Dhabi

Abu Dhabi is een wonder op zand. De majestueuze witte marmeren moskee bestaat naast moderne wolkenkrabbers. Alles wordt omgeven door woestijn.

Dubai

Dubai is een waar contrast: schitterende wolkenkrabbers, een aantal van de hoogste ter wereld, en onmiddellijk daarachter de eindeloze en stille woestijn, ideaal voor een diner bij zonsondergang.

Masqat

De Golf van Oman is prachtig en de haven en de stad Masqat weerspiegelen de economische kracht van het Sultanaat.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.