Azië

Het doel van elke reis is om te worden verrijkt door nieuwe ervaringen, smaken, geluiden, afbeeldingen en emoties die anders zijn dan u gewend bent. Dat is de reden waarom onze cruises in het Verre Oosten altijd voldoen aan de behoefte aan nieuwe ontdekkingen.

China is een land dat leeft in de charme van oude tradities en tegelijkertijd altijd is voorbereid op grote verandering. De essentiële aard van de bewegingen van  vechtkunsten weerspiegelt de discipline waarmee het land vooruitgang heeft omarmd en blijft aanvoeren.  Japan is ook prachtig: Tokio is een ster die glanst van leven en kleur, maar  vol ordelijkheid en respect voor iedereen, zoals in de meest authentieke eeuwenoude  tradities. Onze cruise naar het Verre Oosten voert u naar een fascinerend land  met duizend contrasten, waar het moderne zich aanpast aan het verleden en de drukte van het leven  op rustige wijze aan iedereen voorbijgaat. In elk land worden gerechten met bedwelmende geuren gecombineerd met de emoties die u ervaart, en [7]versterken die ook.

Aanbevolen havens

Singapore

De drukke haven van Singapore is een van de belangrijkste bestemmingen tijdens onze Costa Cruise in het Oosten. Een bezoek aan deze stad zal u nog lang bijblijven.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.