Middellandse Zee

De achtergrond van uw Mediterraanse cruise is een dicht netwerk van geschiedenis en mythe, legendarische plaatsen en iconische toeristische bestemmingen. Het avontuur van de beschaving begon hier, omgeven door de Griekse Eilanden en de Straat van Gibraltar, waar de golven als juwelen in de nabijheid van schitterende landschappen deinen.

Elke haven is een wonder dat afkomstig is uit de geschiedenis, een verrassing, een droom. Costa Cruises laat ons deze wortels in de Middellandse Zee ontdekken die de bakermat van Europa omvatten. Griekenland, tussen geschiedenis en legende, met uitzicht op een prachtige zee met de grootsheid van zijn monumenten. Italië, met zijn vele kleuren, van het noorden naar het zuiden. En daarna Frankrijk, met zijn glitter en de delicate landschappen en Spanje, het optimisme en de trots, en zijn prachtige eilanden: de Balearen en Canarische Eilanden. De mediterrane keuken biedt ons andere geneugten: genietend van een glas prosecco en verfrissende sangria proeven we die mix van groenten, verse vis, pasta, soepen, pizza en paella die van de Middellandse Zee een paradijs van genot maken.

BLACK FRIDAY DAYS

Niet te geloven:
uw cruise vanaf 489€

PROMO Special All-Inclusive

Reis all-inclusive en bespaar tot € 500 per hut.

Aanbevolen havens

Barcelona

Het nachtleven van Barcelona Op de 'ramblas' is heerlijk eten en heel veel bier te krijgen, maar we worden altijd in de gaten gehouden door Gaudí, die de ziel van deze stad heeft vastgelegd en uitgedrukt.

Santorini

De kliffen van het eiland Santorini stralen door de helderwitte huizen die de Middellandse Zee vanaf de top domineren.

Napels

Napels vormt het hart van het Middellandse Zeegebied. Een ongeëvenaarde stad waar alles een aangename ervaring is. Geniet van pizza, sfogliatelle en koffie.

St. Cruz de Tenerife

De haven van Santa Cruz de Tenerife is de toegang tot de zee vanuit de stad en wordt gekenmerkt door een mix van culturen die erin zijn geslaagd om harmonieus met elkaar samen te leven.

Venetië

Venetië is dé stad van de romantiek en het water, en wordt ook wel La Serenissima genoemd.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.