Rond de wereld

Eilanden, landengtes, grotten, fjorden, havens, in een unieke reiservaring die zichzelf dagelijks vernieuwt gedurende ruim drie maanden. Wees de ster van een geweldige reis rond de wereld, die vijf continenten aandoet.

Elke ochtend verschilt het uitzicht van de vorige dag, maar het is altijd prachtig en meeslepend. Dit zijn plaatsen die tot leven komen in onze herinneringen en in onze verbeelding die wordt gevoed door boeken die we hebben gelezen, films die we hebben gezien, van verhalen die zijn verteld, die de sterren van de podia worden van deze cruise rond de wereld. Van de Middellandse Zee vervolgt u uw cruise op de oceanen, met een tussenstop in havens als onderdelen in een mozaïek die de diversiteit van de wereld benadrukken: wat ontstaat is een beeld van plaatsen, mensen en culturen die allemaal anders, maar als gevolg hiervan zeer fascinerend zijn. Dit alles wordt gecombineerd met de services en attracties aan boord van de Costa Cruise-schepen, waardoor u de schoonheid van uw reis nog beter kunt waarderen.

Aanbevolen havens

Barcelona

Het nachtleven van Barcelona Op de 'ramblas' is heerlijk eten en heel veel bier te krijgen, maar we worden altijd in de gaten gehouden door Gaudí, die de ziel van deze stad heeft vastgelegd en uitgedrukt.

Bora Bora

Het is niet vreemd dat Bora Bora een van de meest beroemde lagunes van Polynesië is: in de prachtige zee kunt u geweldig duiken.

Buenos Aires

Argentinië was het beloofde land voor veel Europese emigranten en vandaag de dag heet de hoofdstad Buenos Aires ons een warm welkom.

Colombo

 Colombo, economische hoofdstad en voormalige hoofdstad van Sri Lanka, is een havenstad gelegen in het zuidwesten van het eiland.  Uit de eerste hand ervaart u de ‘Traan van India’, een hoogtepunt van onze cruise naar Sri Lanka.

 

Dubai

Dubai is een waar contrast: schitterende wolkenkrabbers, een aantal van de hoogste ter wereld, en onmiddellijk daarachter de eindeloze en stille woestijn, ideaal voor een diner bij zonsondergang.

Masqat

De Golf van Oman is prachtig en de haven en de stad Masqat weerspiegelen de economische kracht van het Sultanaat.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.