Zuid-Amerika

De Latijns-Amerikaanse ritmes hebben ons in hun greep wanneer we aan wal gaan en volgen ons aan boord waar u lokale artiesten en heerlijk eten vindt dat u kunt proeven in recepten bereid door onze chef-kok. 

Zuid-Amerika is zo groot en rijk aan verschillende culturen, dat het niet met één woord kan worden beschreven. U kunt eindeloze gebieden tegenkomen van bossen, woestijnen, stranden, gletsjers, fjorden en inhammen, rivieren zo groot dat u vanaf de ene oever de tegenoverliggende niet kunt zien en groen zo weelderig dat het in aanraking komt met de zee. Alles is bezaaid met allerlei soorten dieren, waarvan sommige van een zeldzame exotische schoonheid. De Europese invloed is merkbaar en heeft zijn sporen nagelaten in de gewoonten, taal en zelfs de architectuur. Vaak Brits, Nederlands of voornamelijk Portugees qua stijl, met heldere kleuren en een mooie uitstraling, wat de grens markeert met de uitbundigheid van de natuur die zich achter de stad bevindt.

Aanbevolen havens

Buenos Aires

Argentinië was het beloofde land voor veel Europese emigranten en vandaag de dag heet de hoofdstad Buenos Aires ons een warm welkom.

Montevideo

Uruguay heeft een enorm belangrijk historisch, cultureel en natuurlijk erfgoed. We gaan dit tijdens de tussenstop in Montevideo ontdekken.

Salvador

De glimlach van de kinderen van Salvador is een van de dingen die u nog lang bijblijft tijdens onze Costa Cruise naar Brazilië.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.