Transatlantische oceaan

Als u een transatlantische cruise maakt, weet u al dat u niet alleen een toerist bent, maar dat u de routes nareist van de oude kruisvaarders met de geest van een hedendaagse Columbus, waarbij u nieuwe en exotische werelden ontdekt. 

Met een transatlantische cruise kunt u genieten van de ontdekking van prachtige droomplaatsen als het Caribisch gebied en Zuid-Amerika, die dagelijkse uitzichten en landschappen bieden die altijd van elkaar verschillen. Het is belangrijk om te genieten van elke dag van de reis totdat we deze fantastische locaties bereiken en prachtige steden en fascinerende eilanden ontdekken. Eenmaal thuis kunt u terugkijken op adembenemende ervaringen, waaronder emoties geassocieerd met de kristalheldere tinten van de zee, de heldere lucht, de prettige nabijheid van de bossen en de gastvrijheid van de plaatselijke bevolking bekend om hun warmte en glimlach. 

Aanbevolen havens

Abu Dhabi

Abu Dhabi is een wonder op zand. De majestueuze witte marmeren moskee bestaat naast moderne wolkenkrabbers. Alles wordt omgeven door woestijn.

Barcelona

Het nachtleven van Barcelona Op de 'ramblas' is heerlijk eten en heel veel bier te krijgen, maar we worden altijd in de gaten gehouden door Gaudí, die de ziel van deze stad heeft vastgelegd en uitgedrukt.

Buenos Aires

Argentinië was het beloofde land voor veel Europese emigranten en vandaag de dag heet de hoofdstad Buenos Aires ons een warm welkom.

Catalina Island

Op Catalina Island is er een privéstrand uitsluitend gereserveerd voor passagiers van Costa Cruises en alleen bereikbaar met roeibootje omdat motoren en lawaai hier verboden zijn. Wat een oase!

Colombo

 Colombo, economische hoofdstad en voormalige hoofdstad van Sri Lanka, is een havenstad gelegen in het zuidwesten van het eiland.  Uit de eerste hand ervaart u de ‘Traan van India’, een hoogtepunt van onze cruise naar Sri Lanka.

 

Kopenhagen

Kopenhagen is ideaal om per fiets te verkennen: de smalle straatjes en kleine bruggen omsluiten alle magie die de verhalen van Hans Christian Andersen inspireerde.

Excursies die u niet mag missen

Enkele van de mooiste momenten die u kunt ervaren op een cruise.