Alle schepen

De vloot van Costa Cruises is de trots van het bedrijf. Ze hebben elk een uniek karakter en exclusieve diensten, maar ze zijn verbonden door een onmiskenbare stijl: de Costa-stijl.

Turkije: de charme van een betoverend gebied. Nieuwe routes, exclusief met de Costa Venezia

Van zonsopgang tot zonsondergang geniet u van de stijl, de ontvangst en het welzijn van de Italiaanse manier van leven

Costa Smeralda, de zee heeft zijn "Belpaese" gevonden.
De Costa Smeralda is het symbool van schoonheid, stijl en Italiaanse gastvrijheid. De ruimtes zijn vakkundig ontworpen en geïnspireerd door de pleinen van onze prachtige land.

De Costa Diadema werd in 2014 in gebruik genomen. Ze is gebouwd voor ontspanning en plezier en biedt veel activiteiten, bruisende bars, restaurants voor fijnproevers en een spa-zone.

Ervaar de vele faciliteiten en gemakken van dit grote schip. De Costa Fascinosa is de perfecte plek voor een ongedwongen vakantie vol plezier. Ingericht met moderne en veelzijdige kunst.

Dromen en realiteit komen samen aan boord van de Costa Favolosa. Zoals de naam al aangeeft, zijn we op een sprookjesachtige schip. Een sterk staaltje engineering dat voorzien is van alle comfort en ruimte voor uw favoriete activiteiten: sport, ontspanning en lekker eten.

De Costa Deliziosa is toch wel dé parel van de Costa-vloot: stijlvol, comfortabel en volledig ingericht in Italiaanse stijl. Bij het kunstproject voor dit schip waren zowel jonge artiesten als grote meesters betrokken.

Costa Pacifica is een schip dat zo in het Guinness Book of Records zou kunnen, omdat ze samen met de Costa Luminosa op dezelfde dag in Genua is gedoopt. Het motto van dit schip is "een zee van muziek", en dit thema ziet u terug in het interieur en de namen van de bruggen die allemaal gerelateerd zijn aan de wereld van de muziek.

Het innovatieve ontwerp en de hoogwaardige materialen maken de Costa Luminosa tot een parel op zee. De Costa Luminosa doet bestemmingen aan over de hele wereld en is zelfs geschikt voor het oversteken van het Panamakanaal.

De Costa Fortuna is een eerbetoon aan de oceaanschepen uit het verleden, en daarom gebouwd in de legendarische scheepswerven van Sestri, vlakbij Genova. Ze is het zusterschip van de Magica. Het motto van dit schip is "eersteklas" en dat ziet u niet alleen terug aan het verfijnde meubilair maar ook aan de elegante decors.

Lay-out van het schip

Costa-vloot

Costa-schepen hebben een fantastische charme, en zijn gemaakt voor ultiem comfort gecombineerd met een verscheidenheid van ervaringen aan boord.
Bekijk de restaurants, bars en zwembaden op elk dek van ons schip en de hut waarin u tijdens uw cruise zult verblijven.

 

KOM MEER TE WETEN