Costa Favolosa

Aantal gasten3.800
Aantal bemanningsleden1.100
Lengte: 337 m290

Dromen en realiteit komen samen aan boord van de Costa Favolosa. Zoals de naam al aangeeft, zijn we op een sprookjesachtige schip. Een sterk staaltje engineering dat voorzien is van alle comfort en ruimte voor uw favoriete activiteiten: sport, ontspanning en lekker eten.

Het zusterschip van de Costa Fascinosa is een van de grootste schepen in de Costa-vloot. Dit schip is gebouwd in Fincantieri en werd in 2010 te water gelaten. De Costa Favolosa kenmerkt zich door haar veelzijdigheid, en dat maakt haar tot het perfecte cruiseschip voor elke route. Naast de normale binnen- en buitenhutten en hutten met balkons, voor wie net iets meer wil, zijn er ook nog Samsara hutten aan de rechterkant van de Spa. De Costa Favolosa straalt als een diamant. De toepassing van kristal, marmer, onyx en albast getuigen van elegantie tot in de details. Aan boord voelt u zich als een speciale gast en daar zorgen zowel de pracht van de ruimtes voor als de beleefdheid en professionaliteit van het personeel.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Hutten en suites

Suites

Brede open ruimtes, de allerbeste service en aandacht voor detail. Een echte doorbraak.

Balkon

Een elegante hut met uitzicht op zee vanaf een eigen balkon.

Extern

Met grote ramen of patrijspoorten om het uitzicht te bewonderen.

Binnen

Een voordelige manier om te genieten van alle comfort van een luxe ruimte.

Interactieve scheepskaarten

Ga naar de bruggen en bekijk alle kamers op het schip

Costa signeert zijn schepen

Een nieuwe stijl voor de gehele vloot.

Speciale aanbiedingen