Costa Magica

Aantal gasten3.470
Aantal bemanningsleden1.027
Lengte: 337 m272,19

De Costa Magica is een boeiend schip dat u zal inspireren om haar volledig te ontdekken en optimaal te genieten van alle faciliteiten. Ze werd ontworpen door de Amerikaanse architect Farcus en weerspiegelt zijn visie. Het lijkt dan ook alsof ze letterlijk tussen de lucht en de zee zweeft.

Dit tweelingschip van de Costa Fortuna is geïnspireerd door de schoonheid van Italiaanse plaatsen, en met name de kust. De bruggen zijn vernoemd naar de beste kunstenaars in de Italiaanse geschiedenis. Het bruisende hart van het schip is de Grand Bar Salento. Deze bar heeft kamerhoge ramen aan twee kanten en biedt zo uitzicht op de buitendekken. Elegant zwemgedeelte met zwembaden en jacuzzi's. De Brera-Academie heeft ook een fantastische bijdrage geleverd aan het schip, in de vorm van een aantal kunstwerken gebaseerd op het thema magie. Deze zijn aangebracht op een van de trappen en in sommige suites.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Hutten en suites

Suites

Brede open ruimtes, de allerbeste service en aandacht voor detail. Een echte doorbraak.

Balkon

Een elegante hut met uitzicht op zee vanaf een eigen balkon.

Extern

Met grote ramen of patrijspoorten om het uitzicht te bewonderen.

Binnen

Een voordelige manier om te genieten van alle comfort van een luxe ruimte.

Interactieve scheepskaarten

Ga naar de bruggen en bekijk alle kamers op het schip

Costa signeert zijn schepen

Een nieuwe stijl voor de gehele vloot.

Speciale aanbiedingen