Costa Smeralda

Hutten met balkon1.628
Vierkante meter shopping550
Restaurants11

Costa Smeralda, de zee heeft zijn "Belpaese" gevonden.
De Costa Smeralda is het symbool van schoonheid, stijl en Italiaanse gastvrijheid. De ruimtes zijn vakkundig ontworpen en geïnspireerd door de pleinen van onze prachtige land.

Must-sees op dit nieuwe paradepaardje: Het Colosseum, het hart van de Costa Smeralda, met ruimte op drie bruggen voor de beste shows. De Plaza of Spain: een grote trap met uitzicht op het achterdek. Het wandelparcours ("Fly" walk) op 65 meter hoog, het hoogste punt van het schip. De Trastevere: een plein in het midden van het schip waar bars, winkels en entertainment samenkomen.

Welcome Costa Smeralda!

 

360 ° virtuele rondleiding

Boek nu uw cruise met Costa Smeralda

Beleef de Middellandse Zee op een geheel nieuwe manier met ons vlaggenschip!

Vertrek in de winter

Bekijk alle afvaarten van de Costa Smeralda van november 2019 t/m februari 2021.

Vertrek in het voorjaar

Bekijk alle afvaarten van de Costa Smeralda van maart t/m mei 2021.

Vertrek in de zomer

Bekijk alle afvaarten van de Costa Smeralda van juni t/m augustus 2021.

Costa Smeralda is…

Respect voor het milieu en passie voor de zee. Met haar nieuwe voortstuwingstechnologie is Costa Smeralda een ‘groen’ schip dat gebruik maakt van vloeibaar aardgas.

Comfort, elegantie en stijl. Het kenmerkende ‘Made in Italy’-concept van de Costa Smeralda is overal voelbaar, van de gemeenschappelijke ruimtes tot de hutten.

Onze Italiaanse designpartners


Leven aan boord

Een restaurant voor iedereen

Een nieuwe manier van eten. Ontdek wat er wordt bereid!

Sushino

tegen betaling
Sushino at Costa is de eerste sushi-bistro aan zee die is ontworpen om u een authentieke Japanse ervaring te bieden: nigiri, maki, sashimi en mochi. Aperitief, lunch of diner? Aan tafel zitten of om mee te nemen? U kiest, onze sushichef staat klaar om u zijn recepten te laten proeven, bereid met respect voor de eeuwenoude traditie.

LAB - Keukenlab

tegen betaling

Bent u klaar om bij ons een ‘Chef for a day’ te zijn? U kunt uw kookvaardigheden op de proef stellen en uw meest creatieve recepten delen bij LAB. En als u wat inspiratie nodig heeft, laat u dan verbazen door de gerechten van Bruno Barbieri!

Restaurant Tutti a Tavola

Inbegrepen

Met uitzicht op de zee en... uw kleine reisgenoten is dit het eerste restaurant speciaal voor gezinnen. Gelegen op een steenworp afstand van Luna Park heeft het een comfortabel interieur en biedt het een prachtig uitzicht op de zee.

Bacaro

tegen betaling

Ervaar het typische Venetiaanse aperitief. Beleef tussen heerlijke hartige lekkernijen en drankjes bereid door ervaren barmannen de sfeer van de meest karakteristieke Italiaanse tavernes van het noordoosten van Italië in een nieuwe, drijvende lagune.

Leven aan boord

Geweldig plezier voor iedereen

Nieuw entertainment, voor onvergetelijke momenten aan boord.

Mini Club tot 3 jaar

tegen betaling

Alleen op Costa Smeralda: u kunt zelfs uw jongste kinderen (1-3 jaar) toevertrouwen aan de deskundige animatoren van de Squok Club. De kinderen zullen het naar hun zin hebben en u kunt genieten van wat tijd voor uzelf aan boord.

Silent Party

Inbegrepen

In het zwembad kunt u het volume van uw hoofdtelefoon op maximaal zetten en helemaal losgaan op de muziek... zonder enig geluid te maken. De muziek die u wilt, met wie u maar wilt, onder de sterren van het binnenzwembad: het feest wacht op u.

Virtuale Band

Inbegrepen

Hoe kunt u tijdens het varen naar een stadion, theater of arena en een live muziekconcert bijwonen? Eenvoudig! Met Smeralda’s technologie en led-wanden is het mogelijk om drie concerten per week te zien. Ga helemaal op in het ritme!

Interactieve scheepskaarten

Ga naar de bruggen en bekijk alle kamers op het schip