Costa Diadema

Aantal gasten4.947
Aantal bemanningsleden1.253
Lengte: 337 m306

De Costa Diadema werd in 2014 in gebruik genomen en is de nieuwste aanwinst in onze vloot. Ze is gebouwd voor ontspanning en plezier en biedt veel activiteiten, bruisende bars, restaurants voor fijnproevers en een spa-zone.

Tot de must-sees behoren een brug die volledig toegewijd is aan kinderen, met en kasteel en een piratenschip, en zeker ook brug 5. Hier kunt u na een wandeling heerlijk genieten van een aperitief bij zonsondergang in op-en-top Italiaanse stijl. De hutten aan boord van onze Ammiraglia zijn elegant, goed ingericht en bieden ruimte voor maximaal vijf personen. Op elk moment van de dag of avond is er van alles te doen: sport- en spelactiviteiten, een groot theater van drie verdiepingen waar internationale artiesten, en misschien ook u, de show Tu sì de Vales opvoeren. En dan is er nog de Aperol Spritz Bar voor een cocktail voor het swingen in de disco, een gaming-ruimte die u terugneemt naar uw jeugd en een echte Duitse pub. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen aan boord. 

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Hutten en suites

Suites

Brede open ruimtes, de allerbeste service en aandacht voor detail. Een echte doorbraak.

Balkon

Een elegante hut met uitzicht op zee vanaf een eigen balkon.

Extern

Met grote ramen of patrijspoorten om het uitzicht te bewonderen.

Binnen

Een voordelige manier om te genieten van alle comfort van een luxe ruimte.

Interactieve scheepskaarten

Ga naar de bruggen en bekijk alle kamers op het schip

Costa signeert zijn schepen

Een nieuwe stijl voor de gehele vloot.

Speciale aanbiedingen