Costa Firenze

Beleef de ervaring van een echte Italiaanse vakantie.

Florence op zee!

De stad van de vele Renaissance-meesterwerken komt tot leven met de Costa Firenze voor de ervaring van een echte Italiaanse vakantie.
De schoonheid die onze ogen aanschouwen als we door de straten van Florence wandelen vindt u hier aan boord, samen met de aandacht voor detail en het typisch Italiaanse welkom.
Emoties van zonsopgang tot zonsondergang terwijl ons schip ons naar een nieuwe bestemming brengt.
Tijdens de cruise met de Costa Firenze kunt u genieten van het beste van de Italiaanse schoonheid en stijl dat wordt weergegeven in de verschillende aspecten van het leven aan boord: de spellen, ontspanning, winkelen, goed eten, Italiaanse wijn en de shows in het theater en de delen die worden gebruikt voor entertainment.
Costa Firenze werd gebouwd in de scheepswerven van Fincantieri in Marghera, en is het zusterschip van Costa Venezia. Firenze zal gedurende een hele maand over de Middellandse Zee varen, met vijf cruises van Triëst en Savona, voordat we het vasteland van China bereiken. Het schip zal vertrekken op 2 november 2020 en 50 dagen reizen: vanaf Savona naar Hongkong.

Reserveer nu

Bel het gratis nummer 0900 0401276, en u wordt teruggebeld of neem contact op met uw reisbureau.

Bekijk de routes

Door de dagelijkse magie van de reis aan boord van dit nieuwe schip ontdekt u verschillende culturen, landschappen en smaken.
Vanaf de Middellandse Zee komt het schip aan in Dubai via het Suezkanaal en de Rode Zee, via Napels, Messina, Griekenland, Israël, Jordanië en Oman. Vanaf Dubai en Abu Dhabi, steden die uit de woestijn opkwamen, gaat het verder naar India, op naar Sri Lanka en vervolgens Maleisië, terwijl u nieuwe indrukken opdoet en verschillende landschappen ontdekt. Het laatste deel van de cruise zal worden besteed aan het Verre Oosten: Singapore, Thailand, Cambodja, Vietnam en uiteindelijk China, waar Costa Firenze blijft om de Italiaanse schoonheid te laten schitteren.

Inaugurele cruise

De eerste cruise van Costa Firenze in de Middellandse Zee begint op 1 oktober 2020 vanaf Triëst met bestemming Savona, via Bari, Barcelona en Marseille.

De Middellandse Zee vanaf Florence

Op 12, 19 en 26 oktober 2020 vertrekt de Costa Firenze uit Savona op drie 1 week durende cruises die Napels (of Civitavecchia/Rome), Messina (of Palermo), Valencia, Barcelona en Marseille aandoen.

Ontdek het Midden-Oosten: Savona–Dubai

De laatste cruise beschikbaar is de cruise naar China (50 dagen). De route kan worden onderverdeeld in drie routes die kunnen worden gecombineerd: de eerste is Savona–Dubai (19 dagen vanaf 2 november).

Dromend van het Oosten: Dubai–Singapore

De tweede fase van de cruise naar China is een meeslepende ervaring van smaken en kleuren. Vanuit Dubai naar Singapore via India, Sri Lanka en Indonesië (18 dagen vanaf 21 november).

Tussen innovatie en traditie: Singapore–Hongkong

De laatste fase van de cruise naar China biedt een volledig meeslepende ervaring in Oosterse cultuur. Vanuit Singapore naar Hongkong (13 dagen vanaf 9 december).

Reserveer nu

Bel het gratis nummer 0900 0401276, en u wordt teruggebeld of neem contact op met uw reisbureau.