Costa signeert zijn schepen

'LaFlotta' is het nieuwe lettertype dat de waarden en de geschiedenis van Costa weerspiegelt. Dit lettertype wordt met de hand aangebracht, en drukt daarmee de elegantie uit van de namen van onze schepen.

Een nieuwe lettertype

 

 
Het 'LaFlotta'-lettertype is geïnspireerd op de zee en gebaseerd op Italiaans vakmanschap, en is het resultaat van een deskundig creatief proces dat op papier begon. De nieuwe handtekeningen staan nu op de boeg van al onze schepen: Costa viert 70 jaar van onvergetelijke emoties.

Voor een teken van moderniteit

Costa Cruises is in de afgelopen 70 jaar veranderd, maar wel altijd trouw gebleven aan zijn waarden van gastvrijheid, Italiaanse smaak en liefde voor de zee. Het 'LaFlotta'-lettertype drukt deze waarden uit op een frisse en moderne manier.

Om een reis te markeren

De letters worden gekenmerkt door zachte en delicate lijnen, en weerspiegelen de golven van de zee. Dit is een manier om de passie voor het reizen over zee uit te drukken die we delen met alle gasten die met ons mee hebben gereisd.

Om uitstekend vakmanschap te markeren

'LaFlotta' is een cursief lettertype: de stijl die de charme van 'met de hand gemaakt' uitdrukt. De eerste ontwerpen zijn gemaakt om de traditie van het schilderen van de namen van de schepen met de hand opnieuw uit te vinden.

De eerste keer 'gesigneerd'.

Wat zegt u nou? Heeft u nog nooit een cruise gemaakt? Kom en ervaar het 'geluk in het kwadraat' van een vakantie met Costa. Wellness, ontspanning, plezier en heerlijk eten: al het beste van de Italiaanse stijl met een uniek uitzicht op de zee.