Costa Mediterranea

Aantal gasten2.680
Aantal bemanningsleden897
Lengte: 337 m292,5

Een echte reis door het kunstverleden. Galerijen met portretten, zwevende cupidootjes, lijsten in barokstijl, de Costa Mediterranea verwelkomt u in een feestelijke en verfijnde sfeer die een moderne zoektocht naar schoonheid symboliseert.

De lounges en de openbare ruimtes zijn een weerspiegeling van de architectuur van Italiaanse paleizen uit de 17e en 18e eeuw in renaissance en barok-stijl. De kamers zijn geïnspireerd door carnavalsmaskers, het theater – gelegen in de boeg – door een Egyptisch thema, en de koffieruimte door de barokstijl met oriëntaalse invloeden. Te midden van al deze pracht en praal, is er ook ruimte voor entertainment en sport: een duik in het zwembad, een jogsessie in de openlucht of een potje basketbal. En laten we vooral de vier restaurants, de winkelpassage en de nachtclub niet vergeten. Kom aan boord en ontdek het zelf!

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Hutten en suites

Suites

Brede open ruimtes, de allerbeste service en aandacht voor detail. Een echte doorbraak.

Balkon

Een elegante hut met uitzicht op zee vanaf een eigen balkon.

Extern

Met grote ramen of patrijspoorten om het uitzicht te bewonderen.

Binnen

Een voordelige manier om te genieten van alle comfort van een luxe ruimte.

Interactieve scheepskaarten

Ga naar de bruggen en bekijk alle kamers op het schip

Costa signeert zijn schepen

Een nieuwe stijl voor de gehele vloot.

Speciale aanbiedingen