Costa Pacifica

Aantal gasten3.780
Aantal bemanningsleden1.110
Lengte: 337 m290

Costa Pacifica is een schip dat zo in het Guinness Book of Records zou kunnen, omdat ze samen met de Costa Luminosa op dezelfde dag in Genua is gedoopt. Het motto van dit schip is "een zee van muziek", en dit thema ziet u terug in het interieur en de namen van de bruggen die allemaal gerelateerd zijn aan de wereld van de muziek.

In elke ruimte ziet u de invloeden van diverse componisten, opera's en muziekinstrumenten. Het interieur van de Costa Pacifica is ontworpen door een innovatieve kunstenaar in een harmonieuze mix van verschillende stijlen. En er wordt op het hele schip muziek gespeeld, de hele dag door. Er is extra aandacht besteed aan een perfecte geluidskwaliteit en maestro Mauro Pagani heeft maar liefst dertig muziekstukken geschreven, exclusief voor dit cruiseschip. En als u even iets anders wilt horen dan muziek, bezoek dan de buitendekken om naar het melodie van de kabbelende golven te luisteren.

Leven aan boord

Leven aan boord

Wat je droomvakantie ook is, een Costa cruise heeft veel te bieden en er zijn activiteiten voor iedereen. Kom aan boord en ontdek waar jij gelukkig van wordt.

Hutten en suites

Suites

Brede open ruimtes, de allerbeste service en aandacht voor detail. Een echte doorbraak.

Balkon

Een elegante hut met uitzicht op zee vanaf een eigen balkon.

Extern

Met grote ramen of patrijspoorten om het uitzicht te bewonderen.

Binnen

Een voordelige manier om te genieten van alle comfort van een luxe ruimte.

Interactieve scheepskaarten

Ga naar de bruggen en bekijk alle kamers op het schip

Costa signeert zijn schepen

Een nieuwe stijl voor de gehele vloot.

Speciale aanbiedingen