Costa Smeralda

De zee heeft zijn prachtige land gevonden: het nieuwe Costa vlaggenschip

Het nieuwe vlaggenschip van Costa Cruises is een eerbetoon aan Italië en de ongeëvenaarde schoonheid ervan. Aan boord van de Costa Smeralda is elke reis een beleving van gastvrijheid, smaak, stijl en wellness geïnspireerd op het prachtige land. Een cruise tussen de magie van de plaats en de suggestie van smaken door, in een veelvoud van emoties die u deelt met uw dierbaren, met daarbij ook nog eens het voorrecht van een uniek uitzicht: de zee.
Ook het respect voor het milieu is uniek: met Costa Smeralda wordt de passie voor de zee duurzaam, dankzij de LNG-verbranding, de schoonste ter wereld.

De doop van het schip

03/11/2019
Ga met de eerste reis van Costa Smeralda mee! Naast de leuke cruise hebt u de mogelijkheid om deel te nemen aan de exclusieve ceremonie om u te verwelkomen in het "prachtige land op de zee". Een unieke viering, met een uitzonderlijke internationale peetmoeder. Daarnaast kunt u genieten van een vuurwerkshow in het luchtruim van Savona, gastronomische specialiteiten proeven en heerlijk plezier maken.

Vernissage Cruise vanuit Hamburg

Ontdek de hoofdsteden van Europa tussen de Noordzee, de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Hamburg, Rotterdam, Lissabon... Ga met ons mee op 21 oktober om de mythische Zuilen van Hercules, de Vieux Port van Marseille en de visionaire kunst van Gaudí in Barcelona te verkennen.

Inaugurele cruise vanaf Marseille

De Middellandse Zee verwelkomt u met licht, kleuren en geuren. Van de Provence tot Catalonië, van Lazio tot de kusten van Ligurië: laat u verleiden door de unieke landschappen en steden: Marseille, Barcelona, ​​Civitavecchia, Rome, Savona. Vertrek op 5 november.

De hut, de stad in een kamer

Costa Smeralda-nieuws

Italiaanse stijl en design worden gecombineerd in ruime, stijlvolle en comfortabele hutten. Het grafische patroon van meubels, kleuren en vormen, geïnspireerd door de stad die zijn naam aan de brug heeft gegeven, zorgen voor een ontspannen familiaire sfeer.
De nieuwe terrashutten op de zeehutten, met de lichte veranda en het balkon dat uitkijkt over de golven, bieden een echte oase van intimiteit en ontspanning, voor een ontbijt, een aperitief of gewoon om de lucht van de zee in te ademen en te luisteren naar het geluid van het water.

Het Colosseum

"Ontmoet me op het plein!" Costa Smeralda heeft een groot centrum, van de iconische naam. Het Colosseum is een ruimte in het midden van het schip die over drie bruggen verdeeld is en waar u kunt genieten van het ononderbroken spektakel van de heldere schermen, een glas champagne kunt drinken en de zee kunt bewonderen.

Costa Design Museum

Een eerbetoon aan Italiaans ontwerp kon niet worden overgeslagen met het Italiaanse symbool: Het Costa Design Museum, een heus varend museum, waar u objecten vindt uit de 18de eeuw van grote Italiaanse ontwerpers die geschiedenis hebben geschreven.

De beste Tour pleinen in Italië

Welkom op de Piazza di Spagna, met zijn grote steile trap en het balkon met een kristallen vloer die boven de zee hangt. En wat dacht u van Trastevere, het plein der pleinen, bij de boeg van het schip? Die is bedoeld voor bijeenkomsten, sociale evenementen en entertainment.

Zwembad in de zevende hemel

Wat u ervaart bij brug 18 wordt een echte ervaring in de zevende hemel! Het zal zijn alsof u in een van de mooiste resorts aan zee bent met de prachtige gebouwen met witte frames, met de lucht boven u en de zee om u heen.

Wist u dat...

De toekomst van duurzame cruises

100% van de energie die Costa Smeralda aandrijft van LNG (vloeibaar gas) is?Een keuze die het mogelijk maakt om uitstoot van schadelijke gassen te verminderen en nieuwe belangrijke doelen voor duurzaamheid voor het milieu te behalen.

Costa Smeralda en Costa Cruises

De naam van het nieuwe schip is een eerbetoon aan de schoonheid van Italië en een van de meest beroemde plaatsen. De samenwerking tussen Costa en het consortium dat het merk 'Costa Smeralda' beschermt en promoot bevat een druk schema van gezamenlijke initiatieven.

Italy's Finest

Complex, gepassioneerd en intens. Italy's Finest is iets om trots op te zijn. Geïnterpreteerd door een droomteam van architecten: Rockwell Group en Jeffrey Beers Intl., Dordoni Architetti, Partner Ship Design, onder de creatieve leiding van Adam D. Tihany.

SPECIFICATIES

Costa Smeralda

 

Brutogewicht:   182.700 t

Aantal hutten: 2.612

Hoeveelheid gasten: 6.518

Lengte:    337 m

Aantal Restaurants: 11

Hoeveelheid personeel: 1.678

Aantal bruggen: 20

Aantal zwembaden: 4

Vaarsnelheid: 21,5 kn

 

Digitale beelden zijn puur voor inspirerende doeleinden en komen niet overeen met de werkelijke locaties.

Costa signeert zijn schepen

Een nieuwe stijl voor de gehele vloot.