De reis die de groep vormt

Er staat een team professionals tot uw beschikking met 70 jaar ervaring in het organiseren van reizen

Transformeer een zakenreis, een bijeenkomst of een conferentie in een onvergetelijke ervaring, georganiseerd in detail en geheel aangepast aan uw wensen.

Aan boord van de schepen van Costa komen comfort, smaak, plezier en ontdekkingen samen met de meest geavanceerde technologieën.
Een Costa Cruise is ook de ideale oplossing voor grote vriendengroepen of een grote familie.

Een aanvraag indienen

 Vul het formulier in voor meer informatie over ons aanbod voor groepen en beloningen, of
bel 010 9997399.
Een van onze experts neemt contact met u op om uw evenement te plannen.

Waarom voor Costa kiezen?

Voor een verenigde groep

 

Ons zeer gespecialiseerde personeel aan boord zal ervoor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Tijd is het belangrijkste element in de zakenwereld. Kies de duur van uw cruise: Costa Cruises kunnen uit 3 tot 112 dagen bestaan.

Voor een blije groep

 

Costa biedt verschillende soorten hutten waarmee iedereen de ruimte kan kiezen die het beste bij u past. Alle hutten zijn ontworpen voor maximaal comfort, elegantie en ontspanning.

Voor een gefocuste groep

 

Schepen van Costa bieden de meest geavanceerde technologieën om voor uw bedrijf te zorgen: Internetpunten, vergaderzalen en apparatuur, simultane tolksystemen, technische ondersteuning.

Voor een energieke groep

 

Eten is bij uitstek een element van verbinding en gezelligheid. Alle restaurants bieden gerechten aan die bereid zijn met kwaliteitsingrediënten en met aandacht voor gerechten die gemaakt zijn in Italië.

Voor een blije groep

 

Probeer uw geluk in het casino, geniet van een show in het theater, speel met 3D-simulators of ontspan heerlijk met een sigaar en cognac in de intieme Cigar Lounge; de avond biedt allerlei mogelijkheden... 

Voor een nieuwsgierige groep

 

U weet al waar u met uw bedrijf naartoe wilt, u hoeft alleen te beslissen waar u het met ons mee op reis wilt nemen. U kunt de bestemming kiezen die het best bij u past voor een unieke vakantie.

Wat zegt u nou? Heeft u nog nooit een cruise gemaakt?

Op vakantie bent u rustiger, meer ontspannen en lacht u meer, maar alleen met een Costa-cruise wordt uw geluk vermenigvuldigd, omdat u het weerspiegeld ziet in de mensen van wie u houdt, in de glimlach van vrienden en in de ogen van kinderen.