Reispakketten, comfortabel en gemakkelijk

Per vliegtuig, trein, bus of speciale pakketten: elk detail is ontworpen om aan uw wensen te voldoen.

Het mooie aan een Costa-vakantie is dat het comfort al begint voordat u aan boord gaat: voor elke cruise kunt u een transfer vanaf uw woonplaats boeken via de methode van uw keuze. Welke methode u ook kiest, voeg hem toe aan uw vlucht, trein of cruise + bus Met Costa kunt u gemakkelijk naar de vertrekhaven lopen met de meest comfortabele, handige oplossingen die bij uw behoeften passen. 

Cruise + Bus

Bussen voor het bereiken van uw haven van inscheping. Costa regelt een comfortabele transfer vanuit de belangrijkste Italiaanse steden die overeenkomen met het vertrek van uw cruise.

Cruise + Trein

Onze samenwerking met Trenitalia stelt u in staat per trein te reizen naar de plek waar uw cruise vertrekt voor tarieven en speciale diensten gereserveerd voor Costa-gasten.

Cruise + vlucht

Kom meteen al in de vakantiestemming door te kiezen voor de combinatie cruise + vlucht: het pakket is inclusief alle transfers van de luchthaven naar het schip en terug.

Speciale vluchten

Voldoen de beschikbare cruise+vlucht-pakketten niet aan uw behoeften? Geen probleem! Bel ons gratis op 800 902 902: onze experts zijn 24/7 beschikbaar zodat u een vlucht kunt boeken die u wilt.