Reis om de wereld 2019

De cruise van de grote oceanen - een droomvakantie van 112 dagen aan boord van de Costa Luminosa

Speciaal geschenk

Om uw cruise over de hele wereld nog unieker te maken, is een Drankenpakket en een speciale selectie van excursies aan wal inbegrepen in de prijs!

Drankenpakket

Hierbij krijgt u onbeperkt mineraalwater, frisdrank, wijn en bier tijdens de lunch en het diner in het hoofdrestaurant en bij het buffet.

15 excursies aan wal

Wij hebben een selectie fantastische rondleidingen samengesteld uit de beste en populairste onder onze gasten, waarmee u het beste van elk continent ontdekt.

Tenerife-Teide National Park

Stranden, parken en beschermde gebieden, welige flora onder de derde grootste vulkaan ter wereld en de hoogste berg in heel Spanje.

Rio de Janeiro

Rio die u niet zonder camera en niet zonder een paar sambapasjes te kennen, kunt bezoeken. Naast het panorama van de beroemde kabelbaan naar de Suikerbroodberg, is een wandeling naar het standbeeld van Christus de Verlosser een ervaring die u niet mag missen.

Punta Arenas

Bij de ingang van de Straat van Magellaan heeft u een prachtig uitzicht op Tierra del Fuego. De verkenning hiervan is ieders droom: op de witte stranden van Magdalena Island komt u pinguïns en zeevogels tegen en kunt u de acrobatiek van dolfijnen bewonderen.

Paaseiland

Op dit buitengewone eiland kunt u genieten van vele verschillende ervaringen: bezoek het doolhof van Moai-beelden in de outback, verken de archeologische sites per jeep of ga snorkelen bij een koraalrif.

Papeete

Het belangrijkste centrum van Polynesië, de haven van Papeete heet u van harte welkom op het eiland Tahiti. Vanaf het uitkijkpunt van Monte Marau heeft u een prachtig uitzicht op de Grote Oceaan en de naburige eilanden Tahaa en Raiatea.

Auckland

Auckland ligt in een vulkanisch gebied, en vanaf de bovenkant van een vulkaan, nu een natuurpark, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de stad. Bij het Auckland Museum kunt u ontdekken hoe Maori en Britse tradities in het verleden naast elkaar bestonden.

Het eiland Komodo

Komodo is wereldwijd bekend vanwege de komodovaraan. Het ligt in een primitieve hoek van Indonesië en beschikt over een uitzonderlijk terrestrisch ecosysteem, prachtige uitzichten die tot de beste ter wereld behoren, en een enorme verscheidenheid aan flora en fauna.

Phuket - Thaise gastronomie

Thaise gastronomie wordt steeds geliefder in het westen: ontdek hoe u de heerlijkste gerechten kunt bereiden.

Colombo - Tussen tempels en bazaars

Vandaag de dag is Colombo een smeltkroes van het eiland: ontdek de kleurrijke markten, alle bouwkundige stijlen die naast elkaar bestaan in de stad, de prachtige tuinen, restaurants en kleurrijke winkels.

Mumbai

Maak een reis door het glorieuze verleden van de dichtbevolktste stad in India! Een stad vol contrasten waar van alles te vinden is van de moderne Imperial Towers tot de grottempels van Elephanteiland, die zijn ontstaan in de 8ste eeuw.

Reis om de wereld-aanbiedingen voor onze CostaClub-leden

 

Tot € 4.000 tegoed aan boord of tot € 2.000 korting per hut: u heeft duizenden goede redenen om rond de wereld te reizen!

 

Het tegoed aan boord staat gelijk aan € 2.000 per persoon , voor maximaal 2 personen per hut.

De korting op de cruise staat gelijk aan € 1.000 per persoon , voor maximaal 2 personen per hut.

De aanbieding is geldig voor alle Costa Club-leden, waaronder de Ambra-club. Het bedrag van het tegoed aan boord en de korting zijn hetzelfde voor elke  Costa Club-categorie waar ze bij horen.

De twee aanbiedingen zijn niet cumulatief en gelden in alle categorieën en voor alle hutbezettingen.

De twee aanbiedingen zijn geldig voor boekingen voor de World Tour 2019 Costa Luminosa-cruises die op 5 januari van Venetië vertrekken (hele reis, onderbroken routes zijn ongeldig).

Reserveringen kunnen worden gemaakt bij uw reisagent, bij costa.it of via Costa For You.HET ACTIVEREN VAN AANBIEDINGEN

 

Enkele hut

 

€ 2.000 tegoed om aan boord te besteden: vermeld de volgende code CWC19SO op het moment van reserveren;
€ 1.000 korting op uw hut: vermeld de volgende code CWC19CS op het moment van reserveren.

 

 

DUBBELE/DRIEDUBBELE/VIERVOUDIGE HUT

 

€ 4.000 tegoed om aan boord te besteden: vermeld de volgende code CWC19DO op het moment van reserveren;
€ 2.000 korting op uw hut: vermeld de volgende code CWC19CD op het moment van reserveren.

 

 

SLUIT U AAN BIJ DE CLUB