Reis om de wereld 2020

De cruise van de grote oceanen - een droomvakantie van 113 dagen aan boord van de Costa Deliziosa

Speciaal geschenk

Om uw cruise over de hele wereld nog unieker te maken is een Drankenpakket en een speciale selectie van excursies aan wal inbegrepen in de prijs!

Drankenpakket

Hierbij krijgt u onbeperkt mineraalwater, frisdrank, wijn en bier tijdens de lunch en het diner in het hoofdrestaurant en bij het buffet.

15 excursies aan wal

Wij hebben een selectie fantastische rondleidingen samengesteld uit de beste en populairste onder onze gasten, waarmee u het beste van elk continent ontdekt.

Dit moet u echt gezien hebben

Ontdek de mooiste plekken op aarde die Costa u kan bieden!

Barbados

Een vakantie met natuur en ontspanning. Op het eerste gezicht lijkt het eiland achtergebleven te zijn in de tijd: tussen de haven met de koloniale architectuur en de 17de-eeuwse plantages is het kleine eiland de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Arica

De meest noordelijke stad van Chili, maar slechts 19 kilometer van Peru. Het staat bekend als de stad van eeuwige lente door het aangename klimaat, de stranden en de pittoreske vissershaven, waar u pelikanen en zeeleeuwen kunt zien.

Valparaíso

Van Valparaíso wordt gezegd dat u er de beste visgerechten in heel Chili kunt eten. Behalve om het eten staat de stad bekend om de graffiti op de meeste muren van de woningen en om haar felle kleuren.

Paaseiland

Op dit buitengewone eiland kunt u veel verschillende dingen beleven: ga eens naar het doolhof van Moai-beelden in de outback, verken de archeologische sites met een jeep of ga snorkelen in een koraalrif.

Bora Bora

Met zijn 900 inwoners is dit Polynesische eiland in de Stille Oceaan een van de bijzonderste plekken in de wereld, en het staat ook bekend als de Parel van de Stille Zuidzee.

Sidney

Een prachtige en kosmopolitische stad, omgeven door de Blue Mountains. Die danken hun naam aan de blauwe mist, het resultaat van door zonnestralen verlichte stofdeeltjes en druppels damp in de lucht.

Busan

De Busan Tower staat op een berg van 70 meter hoog, waar net zoveel boomsoorten omheen staan die ook in het Yongdusan Park voorkomen, de favoriete plek om te ontspannen voor de inwoners van de Koreaanse havenstad.

Shanghai

Shanghai staat bekend als de 'Parel van de Oriënt' en is de grootste economische metropool in China en een van de moderne internationale megasteden.

Aqaba

Op korte afstand van de stad bevindt zich de spectaculaire woestijn van Wadi Rum met het legendarische Petra, een werelderfgoedlocatie en een van de zeven wonderen van de moderne wereld.

Haifa

De Baha'i-tuinen zijn misschien wel de beroemdste bezienswaardigheid, met 19 terrassen en fijne kunst rondom de prachtige oase van La B'ab. Het uitzicht over de stad moet u echt gezien hebben.